saya nak bantu! πŸ˜’πŸ˜‡ - IBU ELLY SHAKLEE

Wednesday, 2 August 2017

saya nak bantu! πŸ˜’πŸ˜‡

      Assalamualaikum korang.. Ya Allah, bersawang dah blog ni haa.. Maklumlah raya, sibuk ngn ank² lagi, bz nau nak menulis.. In shaa Allah dlm entry kali ni ibuElly kongsikan apa yg ibuElly boleh bantu dengan apa yg ibuElly jual setakat Ni.. Mmg niat ibuElly nk membantu korang yg ada masalah terutama masalah kulit di luar sana. Sbb ibuElly sendiri pun bekas mangsa kulit brmasalah akibat skincare local yg meNgandungi merkuri ni.. Siapa yg pernah tempuh je tau mcm mana perasaannya tau!

      Alhamdulillah, sejak ibuElly join AGEN COSMODERM  ni kan, dapat sambutan yg amat menggalakkan.. Rupanya ramai sesangat yg ada masalah kulit dn nk cari skincare selamat utk breakout masing².. Yela kan Cosmoderm  ni halal, ada kelulusan KKM, produk dijual di farmasi, Watsons, Guardian  dan sangat dipercayai sejak tahun 2005 lagi.. cosmoderm ni bukan produk timbang kilo tau! Produk ni mmg ada jual di farmasi.. So kalau korang xdpt produk yg korang nak di farmasi, haa meh beli kat ibuElly.. Harga sama je mcm hq, murah sikit berbanding beli di outlets luar tau.. πŸ˜‰

      Paling mendapat sambutan, produk Tea Tree (set anti jerawat)


Set Anti jerawat Tea Tree oil

Kalau tak beli full set pun, at least diorang mesti akan cari certain item yg ada dalam gambar ni.. Mana taknya, ramai yg muka naik jerawat memdadak lepas stop Pakai produk merkuri kan.. Haaa lepas ni takyah la Dok gatai dah cuba skincare online yg kita  tak tau apa kandungan sebenarnya... Better guna skincare yg mmg dijual di farmasi.. Lebih selamat dan berkesan (walaupun ambil masa) 

      Sebab zaman sekarang semua orang dah cerdik pandai, dah tau mana yang bahaya mana yang tak.. Sebabnya skincare yang mengandungi bahan kimia merbahaya ni makam dalam tau, dia akan serap ke salur darah.. Sekarang memang la x nampk  tggu lah bila umur dah meningkat nanti.. Bukan nak mintak tau, tapi kita kena berjaga-jaga.. IbuElly pun skang dah risau sesangat kalau nmpk atau tau ahli² keluarga dok guna skincare merapu.. 

      Korang yang nak cuba Cosmoderm ni, boleh terus whatsapp ibuElly kat SINI je, senang takyah nak save² number bagai.. Kalau malas jugak tak tau lah nak, sendiri mau ingat lah! Kihkih.. Boleh la like page ibuElly kat facebook  Cosmoderm IPOH .. IbuElly aktif juga upload kat situ.. Ig pun ade, cosmoderm_personalcare tau!  

No comments:

Post a Comment