asal usul Nutriferon Shaklee - IBU ELLY SHAKLEE

Thursday, 10 August 2017

asal usul Nutriferon Shaklee

      Kome biasa ke makan labu?? #ibuElly memang tak makan, tapi suami suka gila LEPAT LABU.. nanti bila² dapat labu ni nak buatkan lepat untuk beliau 😝

      Tapi nanti biji labu tu jangan buangg!! Tau tak biji labu ni banyak khasiatnya???? Haa dalam produk Shaklee iaitu NUTRIFERON


, ada sekali khasiat biji labu ni tauu! Ehh ape kena mengena biji labu ada dalam Nutriferon??

      BIJI LABU ni mempunyai daya kebolehan untuk MENDORONG PENGELUARAN SEMULAJADI INTERFERON TUBUH, iaitu bahan kimia di dalam tubuh badan manusia yang bertindak MELAWAN VIRUS MASA KITA SAKIT..

      Nutriferon ni dah dipaten oleh Shaklee dan TIDAK DIJUAL DI KEDAI² biasa tau! Shaklee je ade.. biasanya ramai yang cari Nutriferon bila terkena DEMAM CAMPAK, DENGGI, SELSEMA dan BATUK YANG BERPANJANGAN..

      Korang senang² je ke nak hasilkan Nutriferon ni?? Makan masa bertahun tau, bukan mcm produk skang yg harini hantar kat kilang 3 bulan lepas tu dah boleh launch.. Sebab tu lah Shaklee dah patenKan siap² Nutriferon ni.. Shaklee sahaja yang jual Nutriferon ni dan ianya satu²nya di dunia tauu!!  Bukan calang² la produknya kome oiii!

      Apa lagi manfaat lain Nutriferon Shaklee ni ye?? Sampaikan kalau orang yg terkena DEMAM DENGGI, DEMAM CAMPAK,  BERPANJANGAN atau sakit² lain yg masih berlarutan  kelam kabut cari Nutriferon ni??

✔ mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari
✔ satu²nya interferon semulajadi di dunia!
✔ melawan kanser dan tumor
✔ mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel² tumor dan kanser
✔ melindungi dari influenza
✔ meringankan stress dan kelesuan
✔ melambatkan penuaan
✔ mengurangkan infeksi oleh pesakit² Hepatitis B & C
✔ meringankan PMS
✔ kesan positif pada menopaus
✔ menentang radikal bebas dan faktor penyebab kanser


Haa ni lah rupa bentuk Nutriferon tadi.. 

      Dalam Shaklee ni je disebut Nutriferon, nama asal adalah INTERFERON  .. interferon ni bertindal sbg Anti Virus dalam badan kita tau.. Mcm pak guard la dok jaga jgn bagi radikal bebas senang² masuk dalam badan kita dan sebarkan Penyakit. Haa gituu.. So Shaklee ni yg pertama la cipta Nutriferon yg seakan-akan interferon manusia ni, yg pertamadan satu-datunyadi dunia tauu! 

Manusia yg bergeliga telah mencipta Nutriferon Shaklee sekarang.. 

      Jadi korang nak demam² tu cepat baik atau dah ada tanda² demam tapi taknak berlarutan, WAJIB consume Nutriferon ni.. Ia juga boleh (in shaa Allah) menyembuhkan hanya dalam masa 3 hari! Itu yg dikatakan seperti dalam buku nutrisi dia lah! Nak tau kenalah cuba sendiri.. Nak order mudah je, klik ibuElly utk direct wasap tau! Jumpa di wasaP yaa! 

Jemput terjah page dan ig kita :
Ig : elifaismail
No tel : 0175604426

Tatatatatatattaatatatatatatatatatata! 


No comments:

Post a Comment